10 مرحله راه اندازی کسب و کار

راه اندازی کسب و کار

راه اندازی یک کسب و کار

 

راه‌اندازی کسب و کار جدید در ابتدا نیاز به یک ایده خوب دارید. البته بین داشتن یک ایده خوب و راه‌اندازی موفق یک کسب و کار تفاوت زیادی وجود دارد. طی کردن مراحل راه اندازی یک کسب و کار جدید داشتن ویژگی‌های یک کارآفرین را می‌طلبد. در ادامه مراحل راه اندازی یک کسب و کار جدید را به طور کامل شرح می‌دهیم.

 

برای افرادی که هرگز کسب و کاری را راه‌اندازی نکرده‌اند، این کار وحشت‌آور به نظر می‌رسد. البته در واقع این فرآیند ساده‌ای است ولی نیاز به تلاش زیاد، پول، شب بیدار ماندن، فداکاری و شکست قبل از پیروزی دارد.

 

مراحل راه اندازی یک کسب و کار موفق از صفر تا صد چیست؟

 

یکی از تفاوت‌های میان کسب و کارهای موفق و شکست خورده ساز و کاری است که در زمان راه اندازی کسب و کار ایجاد کرده‌اند. پیش بینی همه موارد در زمان راه اندازی کسب و کار باعث می‌شود مسیری قوی ترسیم شود و برای سازگاری با چالش‌های پیش رو آماده باشید. کسب و کارهایی که زنده می‌مانند و رشد می‌کنند مزیت متمایز کننده‌ای در شروع دارند و توسط کسانی راه اندازی می‌شوند که آماده‌ی رویارویی با مشکلاتی که در انتظارشان است هستند.

 

راه اندازی یک کسب و کار جدید شامل برنامه ریزی دقیق، تصمیم‌ گیری‌های مالی، انجام یک سری فعالیت‌های قانونی کلیدی، توسعه‌ی هویت برند، انتخاب محصولات و خدمات مناسب می‌شود. در ادامه تمام مراحلی که برای راه اندازی یک کسب و کار موفق نیاز دارید را برایتان توضیح داده‌ام پس تا انتهای مقاله همراه من باشید.

 

 

مراحل راه اندازی کسب و کار

1- ایده خود را اصلاح کنید.

اگر به راه اندازی کسب و کار فکر می کنید، احتمالاً از قبل ایده ای در مورد آنچه می خواهید به صورت آنلاین بفروشید، یا حداقل بازاری که می خواهید وارد شوید دارید. یک جستجوی سریع برای شرکت های موجود در صنعت انتخابی خود انجام دهید. بیاموزید که رهبران برند فعلی چه کاری انجام می دهند و بفهمید که چگونه می توانید آن را بهتر انجام دهید. اگر فکر می‌کنید که کسب‌وکار شما می‌تواند چیزی را ارائه دهد که شرکت‌های دیگر انجام نمی‌دهند (یا همان چیزی را ارائه می‌دهند، فقط سریع‌تر و ارزان‌تر)، شما یک ایده قوی دارید و آماده ایجاد یک طرح تجاری هستید.

2- در مورد رقبا و بازار خود تحقیق کنید

بیشتر کارآفرینان زمان بیشتری را برای محصولات خود صرف می کنند تا اینکه با رقبا آشنا شوند. اگر برای تامین مالی خارجی درخواست دهید، وام دهنده یا شریک بالقوه می خواهد بداند: چه چیزی شما (یا ایده کسب و کارتان) را متمایز می کند؟ اگر تجزیه و تحلیل بازار نشان می دهد که محصول یا خدمات شما در منطقه شما اشباع شده است، ببینید آیا می توانید رویکرد متفاوتی را در نظر بگیرید. به عنوان مثال، نظافت خانه را در نظر بگیرید – به جای خدمات نظافت عمومی، ممکن است در خانه هایی با حیوانات خانگی تخصص داشته باشید یا روی تمیز کردن گاراژ تمرکز کنید.

3- یک طرح تجاری بنویسید.

هنگامی که ایده خود را به کار گرفتید، باید چند سوال مهم از خود بپرسید: هدف از کسب و کار شما چیست؟ به کی میفروشی؟ اهداف نهایی شما چیست؟ هزینه های راه اندازی خود را چگونه تامین می کنید؟ این سوالات را می توان در یک طرح کسب و کار مدون پاسخ داد.

 

صاحبان مشاغل نوپا می توانند با عجله در کارها بدون تعمق در این جنبه های تجارت، اشتباهات زیادی مرتکب شوند. شما باید پایگاه مشتری هدف خود را پیدا کنید. چه کسی قرار است محصول یا خدمات شما را بخرد؟ اگر نتوانید مدرکی دال بر تقاضا برای ایده خود پیدا کنید چه فایده ای دارد؟

4- امور مالی خود را ارزیابی کنید.

راه اندازی هر کسب و کاری دارای قیمت است، بنابراین باید تعیین کنید که چگونه این هزینه ها را پوشش خواهید داد. آیا ابزاری برای تأمین مالی استارتاپ خود دارید یا باید پول قرض کنید؟ اگر قصد دارید شغل فعلی خود را ترک کنید تا روی کسب و کار خود تمرکز کنید، آیا پس انداز دارید تا زمانی که به سود خود برسید از خود حمایت کنید؟ بررسی کنید هزینه های راه اندازی کسب وکار شما چقدر خواهد بود.

5- دریافت مجوز تجاری

قبل از اینکه بتوانید به طور قانونی کسب و کار خود را راه اندازی کنید، باید مجوزهای تجاری را دریافت کنید. به عنوان مثال، شما باید کسب و کار خود را در دولت و سازمان های مربوطه ثبت کنید.

6- بیمه نامه بخرید.

ممکن است ذهن شما را به عنوان چیزی که قصد دارید در نهایت به آن بپردازید، از بین ببرد، اما خرید بیمه مناسب برای کسب و کارتان گام مهمی است که قبل از راه اندازی کسب و کار رسمی باید بردارید. مقابله با حوادثی مانند آسیب اموال، سرقت یا حتی دعوای حقوقی مشتری می تواند پرهزینه باشد و باید مطمئن باشید که به درستی از شما محافظت می شود.

 

اگرچه باید چندین نوع بیمه تجاری را در نظر بگیرید، اما چند طرح بیمه اساسی وجود دارد که اکثر مشاغل کوچک می توانند از آنها بهره مند شوند. به عنوان مثال، اگر کسب و کار شما کارمند داشته باشد، حداقل باید غرامت کارگران و بیمه بیکاری را خریداری کنید.

 

همچنین ممکن است بسته به موقعیت مکانی و صنعت خود به انواع دیگری از پوشش نیاز داشته باشید، اما به اکثر مشاغل کوچک توصیه می شود که بیمه مسئولیت عمومی یا بیمه نامه مالک کسب و کار را خریداری کنند. خسارت مالی، صدمات بدنی، و صدمات شخصی به خود یا شخص ثالث را پوشش می دهد. اگر کسب و کار شما خدماتی ارائه می دهد، ممکن است بیمه مسئولیت حرفه ای را نیز بخواهید. اگر کار اشتباهی انجام دهید یا از انجام کاری که باید در حین اداره تجارت خود انجام می دادید غفلت کنید، شما را پوشش می دهد.

7- تیم خود را بسازید.

مگر اینکه قصد دارید تنها کارمند خود باشید، باید یک تیم عالی را استخدام کنید تا شرکت خود را راه اندازی کنید. جو زاوادزکی، شریک عمومی AperiamVentures، گفت که کارآفرینان باید همان توجهی را که به محصولاتشان می کنند، به عنصر «مردم» کسب و کارشان بدهند.

 

زاوادزکی گفت: «مردم محصول شما را می سازند. “شناسایی تیم موسس خود، درک اینکه چه شکاف هایی وجود دارد، و [تعیین] چگونگی و زمان رفع آنها باید در اولویت قرار گیرد. فهمیدن اینکه تیم چگونه با هم کار خواهد کرد … به همان اندازه مهم است. تعریف نقش‌ها و مسئولیت‌ها، تقسیم کار، نحوه ارائه بازخورد، یا نحوه کار با هم وقتی همه در یک اتاق نیستند، شما را از سردردهای زیادی نجات می‌دهد.»

8- فروشندگان خود را انتخاب کنید

اداره یک کسب و کار می تواند طاقت فرسا باشد، و احتمالاً شما و تیمتان نمی توانید همه آن را به تنهایی انجام دهید. اینجاست که فروشندگان شخص ثالث وارد می‌شوند. شرکت‌ها در هر صنعتی، چه سیستم‌های منابع انسانی یا تلفن تجاری، وجود دارند تا با شما شریک شوند و به شما کمک کنند تا کسب و کار خود را بهتر اداره کنید. به عنوان مثال، با یک سیستم تلفن تجاری، می توانید یک سیستم تلفن گویا طراحی کنید تا به طور خودکار تماس گیرندگان خود را به نمایندگان مناسب هدایت کند.

 

هنگامی که به دنبال شرکای B2B هستید، با دقت انتخاب کنید. این شرکت‌ها به حیاتی‌ترین و بالقوه حساس‌ترین داده‌های تجاری شما دسترسی خواهند داشت، بنابراین یافتن فردی که بتوانید به او اعتماد کنید بسیار مهم است. در راهنمای ما برای انتخاب شرکای تجاری، منابع متخصص ما توصیه کردند که از فروشندگان بالقوه در مورد تجربه آنها در صنعت شما، سابقه آنها با مشتریان فعلی و اینکه چه نوع رشدی به سایر مشتریان کمک کرده اند بپرسید.

9- خود را برند کنید و تبلیغ کنید

قبل از شروع فروش محصول یا خدمات خود، باید نام تجاری خود را بسازید و افرادی را جذب کنید که وقتی درهای واقعی یا مجازی خود را برای تجارت باز می کنید، آماده پرش هستند.

 

وب سایت شرکت: شهرت خود را به صورت آنلاین بررسی کنید و یک وب سایت شرکت بسازید. بسیاری از مشتریان برای اطلاع از یک کسب و کار به اینترنت مراجعه می کنند و یک وب سایت یک مدرک دیجیتالی است که نشان می دهد تجارت کوچک شما وجود دارد. همچنین یک راه عالی برای تعامل با مشتریان فعلی و بالقوه است.

رسانه های اجتماعی: از رسانه های اجتماعی برای انتشار اخبار در مورد کسب و کار جدید خود استفاده کنید، شاید به عنوان یک ابزار تبلیغاتی برای ارائه کوپن و تخفیف به دنبال کنندگان پس از راه اندازی. بهترین پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای استفاده به مخاطبان هدف شما بستگی دارد.

CRM: بهترین پلتفرم‌های CRM به شما امکان می‌دهند داده‌های مشتریان را ذخیره کنید تا نحوه بازاریابی خود را برای آنها بهبود بخشید. یک کمپین ایمیل مارکتینگ خوب فکر شده می تواند برای دستیابی به مشتریان و برقراری ارتباط با مخاطبان شما معجزه کند. برای موفقیت، باید به صورت استراتژیک لیست مخاطبین بازاریابی ایمیلی خود را بسازید.

10- کسب و کار خود را توسعه دهید

راه اندازی کسب و کار و اولین فروش شما تنها آغاز کار شما به عنوان یک کارآفرین است. برای کسب سود و سرپا ماندن، همیشه باید کسب و کار خود را توسعه دهید. این کار به زمان و تلاش نیاز دارد، اما آنچه را که در آن به کار می برید، از کسب و کارتان خارج خواهید شد.

 

همکاری با برندهای معتبر در صنعت شما راهی عالی برای دستیابی به رشد است. با شرکت‌های دیگر تماس بگیرید و در ازای دریافت نمونه محصول یا خدمات رایگان، کمی تبلیغ بخواهید. با یک سازمان خیریه شریک شوید و مقداری از زمان یا محصولات خود را داوطلب کنید تا نام خود را در آنجا معرفی کنید.

start a business - راه اندازی کسب و کار

سخن پایانی

 

برای اینکه بهترین شانس موفقیت را به خود بدهید، هر بار روی یک ایده تمرکز کنید تا زمانی که ایده ای را پیدا کنید که با توانایی های شما همسو باشد.

 

هزاران کارآفرین این ایده‌های تجاری را برای کسب درآمد پیاده‌سازی کرده‌اند، بنابراین می‌توانید مطمئن باشید که زمان و تلاش خود را برای چیزی قابل دوام و اثبات شده صرف می‌کنید.

 

امروزه بسیاری از افراد به دنبال راه اندازی یک کسب و کار هستند، به یاد داشته باشید که فرصت های زیادی برای کسب درآمد قابل توجه وجود دارد، تنها کافی است مهارتی را که به آن علاقه دارید را بیابید و بر اساس نیاز روز بازار آن را توسعه و پرورش بدهید.

مشاوره کسب و کار به سبک دکتر مجتبی برقبانی

دکتر مجتبی برقبانی نگاه متفاوتی نسبت به کسب و کارها دارد.

برای دریافت مشاوره و ارتباط با ما پیام خود را ارسال کنید.

 

مشاوره کسب و کار

با دکتر مجتبی برقبانی

شماره تماس : 09122445966

ایمیل : info@drbarghabani.com

Rate this post