هویت برند خود را با 5 مرحله بسازید
آنچه خواهید خواند:
هویت برند کسب و کار چیست؟
یک هویت برند موفق بیانگر همه چیزهایی است که نام تجاری شما نشان میدهد، از جمله:
- ارزش ها یا بیانیه ماموریت شما
- محصولات و خدمات شما
- صدای برند شما، از جمله شخصیت، لحن و سبک
- رابطه ایده آل شما با مشتریان
هویت نام تجاری شما این چهار عنصر اساسی را میگیرد و آنها را به یک تصویر منسجم تبدیل میکند. این تصویر چهره عمومی کسب و کار شماست. این شامل نام کسب و کار شما، لوگو و سایر عناصر طراحی مانند فونت و کام رنگ است. با استفاده موثر از آن، هویت برند کسب و کار شما میتواند به متمایز کردن کسب و کار شما از رقبا و ایجاد رابطه با مشتریان آینده شما کمک کند.
چرا هویت برند مهم است؟
ساختن هویت برند جزء کلیدی هر استراتژی برند قوی است. چرا؟ زیرا به مشتریان کمک میکند تا شما را شناسایی، درک کنند و به خاطر بسپارند. به عبارت دیگر، هر زمان که لوگو، زیبایی شناسی یا پیام منحصر به فرد شما را ببینند، می توانند در یک نگاه متوجه شوند که این شما هستید.
و اگر مشتریان هدف شما به راحتی میتوانند شما را شناسایی کنند، در حال حاضر یک قدم به شناسایی شما نزدیکتر شده اند. که دقیقا همان چیزی است که شما میخواهید. بنابراین، هر چه به طور موثرتری با دیگران ارتباط برقرار کنید، برای مشتریانتان آسانتر میشود که بفهمند برند شما ترجیحات و ارزشهای آنها را به بهترین شکل نشان میدهد و به محض اینکه متوجه شوند، احتمال خریدشان بیشتر است.
مراحل ایجاد هویت برند کسب و کار
همانطور که هر مرحله را برای ایجاد هویت برند کسب و کار کامل میکنید، هدف نهایی خود را به خاطر بسپارید: ایجاد هویت برندی که برای کسب و کار شما صادق باشد. این میتواند نیاز به بررسی دقیق داشته باشد، بنابراین از وقت گذاشتن نترسید.
مرحله 1. کسب و کار خود را تعریف کنید
بهترین برندسازی بازتابی از شخصیت شما به عنوان یک کسب و کار است، بنابراین قبل از حرکت به جلو، کمی زمان بگذارید تا به معنای آن فکر کنید.
ممکن است واضح به نظر برسد، اما ابتدا با اصول اولیه شروع کنید:
- نام کسب و کار من چیست؟
- صنعت من چیست؟
- چه محصولات یا خدماتی را میفروشم؟
- آیا من به افراد یا مشاغل میفروشم؟
- آیا من محصولات یا خدمات خود را به صورت حضوری یا آنلاین میفروشم؟
به احتمال زیاد، شما از قبل پاسخ این سوالات را میدانید.
مرحله 2. برای طراحی هویت برند کسب و کار بازار خود را بشناسید
اکنون که هویت کسب و کار خود را بیان کردید، مطمئن شوید که میدانید برای چه کسی بازاریابی میکنید. ساده شروع کن آیا محصولات را به مشاغل دیگر میفروشید یا به مصرف کنندگان فردی؟ اگر به یک کسبوکار میفروشید، باید بدانید که کدام کسبوکارها یا بخشها احتمالاً از محصول یا خدمات شما استفاده میکنند و چه کسی احتمالاً تصمیمگیری میکند.
اگر به مصرف کنندگان فردی می فروشید، اطلاعات جمعیت شناختی و ترجیحات مخاطب مهم تر خواهد بود. در مرحله بعد، فهرستی از بزرگترین رقبای خود تهیه کنید و لحظه ای را به تحقیق در مورد هر یک اختصاص دهید. لوگوی آنها چگونه است؟ انتخاب فونت و رنگ؟ آیا موفق ترین کسب و کارها دارای عناصر نام تجاری مشترک هستند؟
همه اینها میتواند به شما کمک کند تا بفهمید که چه نوع لوگو و برندی با مخاطبان شما طنینانداز میشود – و اینکه چگونه لوگوی شما میتواند متمایز شود.
مرحله 3. لوگو و رنگها خود را طراحی کنید
اکنون زمان هیجان انگیزترین مرحله است: طراحی. ایده خوبی است که برای طراحی هویت برند کسب و کار رنگ هایی را انتخاب کنید که با پیامی که میخواهید ارسال کنید هماهنگ باشد.
چند اشتباه مهم هنگام طراحی لوگو برای کسب و کارها
در نهایت، چند نماد را انتخاب کنید که نشان دهنده برند شما باشد.
مرحله 4. جمع آوری بازخورد
در حال حاضر، شما لوگوی مورد علاقه خود را ایجاد کرده اید، که فکر میکنید به خوبی نشان دهنده هویت برند کسب و کار شما است. اما کار انجام نشده است قبل از نهایی کردن، کمی وقت بگذارید و از افرادی که به آنها اعتماد دارید، بازخورد جمع آوری کنید. این سوال را در نظر بگیرید:
خانواده و دوستان
همتایان (به عنوان مثال، دیگر صاحبان کسب و کار در جامعه شما)
کارمندان
افرادی با پیشینه ها و توانایی های متنوع
جمعآوری بازخورد مؤثر میتواند چالشبرانگیز باشد، بهویژه اگر بازبینهای شما به دادن آن عادت نداشته باشند.
می توانید بپرسید:
آیا خواندن و درک این لوگو آسان است؟ اگر نه، تفسیر کدام جنبه برای شما دشوار تر بوده است؟
وقتی این لوگو را میبینید، چه نوع تجارتی را تصور میکنید؟ چه نوع محصولاتی را میفروشند و فضا چگونه است؟
بر اساس این لوگو به نظر شما مشتری هدف کیست؟
آیا این لوگو شما را به بازدید از این کسب و کار یا خرید محصولات آن ترغیب میکند؟ اگر نه، چه چیزی را میتوان برای بهبود آن تغییر داد؟
آیا این لوگو را دوست دارید؟ چه چیزی میتواند آن را بهتر کند؟
هنگامی که بازخورد کافی در مورد طرح های خود جمع آوری کردید، به عقب برگردید و تغییرات لازم را اعمال کنید. برای مثال، میتوانید رنگها و فونتها را تغییر دهید تا کاربر پسندتر شود. این فرآیند را هر چند بار که نیاز دارید تکرار کنید تا زمانی که از برند یا هویت برند کسب و کار خود راضی باشید.
مرحله 5. دستورالعمل های برند را توسعه دهید
تاکنون، برند خود را تعریف کردهاید، در مورد مخاطبان خود تحقیق کردهاید، یک لوگو ایجاد کردهاید و بازخورد طراحی را جمعآوری کرده و اعمال کردهاید. اکنون، زمان آن رسیده است که هویت برند کسب و کار خود را با تدوین دستورالعمل های برند، و گنجاندن نام تجاری خود در تمام دارایی های خود نهایی کنید.
دستورالعمل های برند به تیم شما می گوید که چگونه از برند شما به درستی استفاده کند، همراه با نمونه هایی از ظاهر آن. این اغلب شامل موارد زیر است:
اطلاعاتی درباره داستان، ارزشها و پیامهای برند شما
تمامی نسخه های قابل قبول لوگوی شما (به عنوان مثال در اندازه ها و رنگ های مختلف)
فونت های صحیح برای استفاده در زمینه های مختلف
سربرگ و دستورالعمل ها و الگوهای ارائه
هنگامی که از دستورالعمل های برند خود راضی هستید، زمان بهترین بخش است: اجرا. اما ابتدا باید آهویت برند خود را در تمام دارایی های خود بگنجانید. این شامل:
طراحی سایت
پروفایل های رسانه های اجتماعی
وثیقه بازاریابی (به عنوان مثال، پوستر، بروشور، سربرگ، کارت ویزیت، الگوهای ارائه)
بسته بندی محصول
تابلوها و دکورهای دیگر (مخصوصا اگر ویترین محلی دارید)
سخن پایانی
نام تجاری به یاد ماندنی چیزی بیش از یک لوگو است. این نام میتواند یک هویت باشد با یک دیدگاه قوی که مشتریان میتوانند با آن ارتباط برقرار کنند. هر یک از انتخاب های طراحی شما باید به دنیا نشان دهد که واقعاً چه کسی هستید.