اگر صاحب کسب و کارهستید،شاید بارها نام بیزینس کوچینگ به گوشتان خورده باشید.شاید بپرسید بیزیس کوچینگ اصلا چیست؟
در جواب باید گفت، بیزینس کوچینگ یک ابزار قوی مرتبط با مشاغل است که به شما کمک میکند در کسب و کارتان در مدت کوتاهی موفق شوید.
به طور کلی شرایط هر کسب و کار با کسب و کارهای دیگر دارای تفاوت های زیادی می باشد و نمی توان برای همه ی کسب و کارها یک نسخه نوشت اما بیزینس کوچینگ روشی است که می تواند باعث شود تا در کسب و کارها پتانسیل رشد کار به حداکثر برسد و بازدهی کار،کارمندان بهبود بیابد.
به طور کلی بیزینس کوچها معمولا افراد کارآفرین باتجربه ای هستند که بیشتر آن ها دارای کسب و کار های مخصوص به خود هستند، این افراد با استفاده از هوش، استعداد و تجربیاتشان مسیری برای رسیدن به موفقیت کسب و کارها را ترسیم میکنند و با راهنمایی های خود باعث می شوند تا این کسب و کار ها موفق تر شوند و به اهداف خود دست پیدا کنند. به طور جامع اگر بخواهیم نقش بیزینس کوچ ها را بیان کنیم،باید بگوییم بیزینس کوچ ها مانند یک مربی قدم به قدم حرفه ی شما را حمایت می کنند.
نقطه ی شروع بیزینس کوچینگ از کجا بود؟
در دهه 70 میلادی، تیموتی گالوی نویسنده ی مشهور آمریکایی مجموعهای از کتابها را به نام سری درونی چاپ کرد. او در این کتابها مجموعهای از ایدههای جدید در مورد کوچینگ و دستیابی به موفقیت در ورزشهایی مثل اسکی، تنیس و سایر هنرها مانند موسیقی ، نقاشی و… را عنوان کرد.
چندین سال بعد افراد مشهور زیادی مانند ورنر ارهارد و توماس لئونارد به گسترش ایدههای گالوی در زندگی و کسب و کار پرداختند. با آن حال این “جان ویتمور” بود که تا حد زیادی از آموزههای تیموتی گالوی در بیزینس کوچینگ استفاده کرد. و این گونه بود که ایده ی بیزینس کوچینگ شکل گرفت و در تمام دنیا پخش شد.
چرا باید بیزینس کوچینگ را جدی بگیریم؟
فرقی ندارد که جایگاه کاری شما چیست و کاری موفق دارید یا که نه،در هر صورت بیزینس کوچینگ تکنیکی است که به شما در موفقیت روز افزون شغلی شما کمک زیادی می کند.
آنچه خواهید خواند:
مزایای بیزینس کوچینگ :
- راه موفقیت را تجسم خواهید کرد.
- افراد مناسب کسب و کارتان را استخدام کنید.
- محیط ایده آلی را برای رشد کاریتان تجسم کنید.
- محدودیت های شغلی تان را شناسایی خواهد کرد.
- متناسب با فرصتهایتان یک برنامه استراتژیک تهیه کنید.
- مهارتهای مدیریتی خود را افزایش خواهید داد.
- هدف کسب و کارتان واضح تر خواهد شد.
- کارمندانی پرورش دهید که عملکرد و بازدهی بالایی دارند، مسئولیتپذیر و پاسخگو هستند.
چه افرادی مخاطب بیزینس کوچینگ می باشند؟
معمولا بیزینس کوچینگ مناسب افرادی است که میدانند چه چیزی از کار و فعالیت خود میخواهند و به دنبال بهتر شدن کسب و کار خود هستند. در این صورت بیزینس کوچ به آنها کمک میکند تا برای خود اهدافی بهتر و عالیتر تعریف کنند، بهتر تصمیم بگیرند، عملکرد بهتری از خود به نمایش بگذارند و روابطشان را بهبود بخشند. ببیزنس کوچینگ برای؛
- مدیران عامل
- مدیران ارشد
- صاحبان کسب و کار
- کارآفرینان
- افرادی که قصد توسعه سازمانشان را دارند
بیزینس کوچینگ چه دستاوردهایی به همراه دارد؟
- جلوگیری از رکود مالی سازمانی و فردی
- تدوین نقشه صحیح از راه توسعه فردی و کسب وکار
- مدیریت زمان و سرمایه و مدیریت هزینه های اضافی
- محافظت از کسب و کار
- کشف ظرفیت ها و پتانسیل ها و مانع های پنهان در مسیر موفقیت
- افزایش فروش، درآمد و سودآوری در کسب و کار
- کاهش نرخ خروج کارمندان
- تقویت برند کسب و کار
عناصر موثر مهم در بیزینس کوچینگ
- اعتماد
- احترام
- شکل گیری همکاری و شراکت
- انتظارات و توقعات واقع گرایانه
- زمان