مشاوره کسب و کار آنلاین
امروزه تکنولوژی روی کسب و کارها تاثیر زیادی گذاشته و آنها را از حالت سنتی خارج کرده و به کسب و کارهای اینترنتی تبدیل نموده است. بسیاری از افراد تمایل به مدیریت کارها در خانه دارند و می خواهند کارهای خود را به وسیله سیستم یا گوشی هوشمند خود انجام دهند. اگر شما هم علاقه به راه اندازی کسب و کار خود دارید و می خواهید در این راه پیشرفت کنید، باید از مشاوره های کسب و کار کمک بگیرید.
شما در طول جلسه مشاوره خود می توانید با ابعاد و بخش های مختلف کسب و کار و نحوه راه اندازی آن به صورت آنلاین آشنا شوید. به این صورت می توانید به بهترین نحوه ممکن هدف خود را به تصویر کشیده و در وقت و هزینه های خود صرفه جویی کنید. در ادامه این مطلب به نکاتی در مورد مشاوره کسب و کار آنلاین، بیزینس کوچینگ و بازاریابی تلفنی می پردازیم.
بیزینس کوچینگ چیست؟
بیزینس کوچینگ یک مشاوره کسب کار نمی باشد. بیزینس کوچینگ در واقع یک نوع ابزار قدرتمند است که به وسیله آن می توانید در کسب و کار خود موفق شوید. یعنی به کمک بیزینس کوچ می توانید به درکی عمیق تر از توانمندی ها و نقاط قابل بهبود خود دست پیدا کنید.
یک مربی فوتبال در کنار بازیکنان خود در زمین بازی نمی کند، این مسئله در مورد کوچینگ کسب و کار هم صدق می کند. کوچینگ کسب و کار با سایر شاخه های کوچینگ یک تفاوت عمده دارد، آن هم این است که بیزینس کوچ باید در زمینه تجارت و رهبری کسب و کار چند سال تجربه داشته باشد.
دقت داشته باشید که یک بیزینس کوچ می تواند توصیه های اختصاصی و کاملی برای کسب و کار شما ارائه دهد. بیزینس کوچ را می توان به عنوان یک منبع اطلاعاتی و غنی از تجربه دید که به شما می گوید برای پیشرفت چه کارهایی باید انجام دهید.
یک بیزینس کوچ می تواند باعث مشخص شدن اهداف و ارتقاء استعدادها و قابلیت های شما شود. البته در این بین شما باید به اهداف خود متعهد باشید و زمینه تصمیم گیری های مهم و سرنوشت ساز از مشاور کسب و کار خود کمک بگیرید. به این صورت می توانید موفقیت کسب و کار خود را از لحاظ مالی تضمین کنید.
ضرورت بهره مندی از مشاوره راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی
بر اساس آمارها و بررسی های صورت گرفته اکثر کسب و کارهای ایرانی در مراحل اولیه راه اندازی با مشکلات مختلف و گوناگونی مواجه می شوند. دلیل این مشکلات هم می تواند عدم کارایی سایت و مسائل فنی آن باشد.
مجموعه های زیادی وجود دارند که در زمینه دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کنند، اما در همه زمینه ها به صورت کامل اشراف ندارند. به عنوان مثال: این مجموعه ها از برنامه های آماده ای برای سایت و سوشال خود استفاده می کنند، اما این کار در واقع یک کار غیر حرفه ای و ناشیانه ای است که می تواند در دراز مدت باعث مشکلات فراوانی شود.
تفاوت بازاریابی سنتی و دیجیتال
برتری های کسب کارهای آنلاین در مقایسه با بازارهای سنتی به شرح زیر می باشد:
پردازش خودکار
در کسب و کارهای آنلاین مراحل ثبت و سفارش به صورت خودکار در کمترین زمان ممکن انجام می شود. در اینگونه کسب و کارها امکان بروز خطا تقریبا به صفر می رسد. در صورتی که در کسب و کارهای سنتی معمولا امکان خطای انسانی وجود دارد.
افزایش سودآوری
در کسب و کارهای آنلاین فروش و سودآوری بیشتر از کسب و کارهای سنتی می باشد. یعنی در این نوع کسب و کارها هزینه ها به صورت چشمگیری کاهش پیدا کرده و روند فروش و سودآوری بهبود می یابد.
صرفه جویی در زمان
یکی از مهمترین مزایایی که کسب و کارهای آنلاین دارند، صرفه جویی در زمان است. یعنی در این کسب و کارها زمان کمتری هدر می رود و این مسئله به گونه ای هم به نفع کارفرما و هم به نفع مشتری می باشد.
در کسب و کارهای آنلاین مشتری می تواند سفارش خود را تنها در عرض چند دقیقه انجام دهد، اما این فرایند در کسب و کارهای سنتی زمان بیشتری می گیرد.
معرفی محصول جدید
در کسب و کارهای آنلاین معرفی و ارائه خدمات به مراتب راحت تر و بهتر انجام می شود. در صورتی که معرفی محصولات در کسب و کارهای سنتی نیازمند وقت و هزینه زیادی می باشد. این را هم در نظر داشته باشید که مشتریان نمی توانند با یک نگاه همه محصولات شما را مشاهده کنند، اما این مسئله در کسب و کارهای آنلاین کاملا حل شده است.
حذف هزینه های اضافی
در کسب و کارهای آنلاین بسیاری از هزینه ها به صورت کامل حذف می شوند. به عنوان مثال: با راه اندازی یک سایت فروشگاهی نیازی به صرف هزینه برای استخدام کارمند، اجاره یک فروشگاه و … نمی باشد. به همین دلیل هزینه های شما به طرز چشمگیری کاهش پیدا می کند و شما می توانید پول خود را صرف کارهای مهمتری همچون تبلیغات کنید.
سهولت بیشتر در ارائه محصول
در کسب و کارهای آنلاین کارفرما می تواند بدون محدودیت زمانی و مکانی محصولات خود را ارائه دهند. این مسئله باعث راحتی مشتریان نیز می شود. یعنی مشتریان هم می توانند در هر زمانی اقدام به مقایسه و خرید کالای مورد نظر کنند.
آمارهای ثبت شده در رابطه با کسب و کارهای اینترنتی
در ادامه به آمارهای ثبت شده در مورد کسب و کارهای آنلاین اشاره خواهیم داشت.
-
- امروزه جمعیت کاربران اینترنت به بیش از 4 میلیارد رسیده است.
- تعداد همه وب سایت های موجود در بستر اینترنت به بیش از 1.95 میلیارد می رسد.
- طبق پیش بینی های صورت گرفته تا سال 2040 بیش از 95% خریدها به صورت آنلاین انجام خواهد شد.
- به طور متوسط در گوگل 40 هزار جست و جو در هر ثانیه صورت می گیرد. یعنی این رقم در سال به 1.2 تریلیون می رسد.
تعداد کاربران اینترنت در آمریکای شمالی 8.2%، در آفریقا 11%، در اروپا 16.8%، در آسیا 40% از کل تعداد کاربران میباشد.
طبق این آمار متوجه می شویم که استفاده از اینترنت و شبکه های اجتماعی مختلف به امری رایج تبدیل شده است، به گونه ای که همه افراد بخشی از زمان خود را به اینترنت و شبکه های اجتماعی اختصاص می دهند. در این بین افرادی تمایل به خرید محصولات خود از اینترنت دارند، زیرا این کار به مراتب راحت تر و سریع تر از خرید حضوری صورت می گیرد.
تماس با کارشناسان مجموعه دکتر برقبانی:
02144356710
09362445966
تعرفه مشاوره کسب و کارهای اینترنتی
دقت داشته باشید که فاکتورها و عوامل مختلفی روی کسب و کارهای آنلاین تاثیر می گذارند، به همین دلیل امکان تعیین تعرفه ای ثابت برای مشاوره کسب و کار وجود ندارد. شما می توانید برای بهره مندی از مشاوره کسب و کار در تهران با مجموعه مشاوره کسب و کار دکتر برقبانی در ارتباط باشید. تیم پشتیبانی حرفه ای ما برای همراهی شما حاضر می باشند.
سوالات متداول
بیزینس کوچینگ چه تاثیری روی کسب و کار دارد؟
بیزینس کوچینگ به تحقق اهداف و پیشرفت کسب و کار شما کمک می کند. یعنی با کوچینگ کسب و کار می توانید به رشد حداکثری رسیده و پیشرفت کنید.
آیا بیزینس کوچینگ می تواند برای کسب و کارهای کوچک هم مفید باشد؟
بیزینس کوچینگ برای هر نوع کسب و کار کوچک و بزرگی می تواند مفید واقع شود و روی تسریع روند پیشرفت شما تاثیر بگذارد.
مشاوره کسب و کار آنلاین برای چه افرادی می تواند مناسب باشد؟
مشاوره کسب و کار می تواند برای تمام افرادی (مدیران عامل، مدیران ارشد، صاحبان کسب و کار، کارآفرینان و …) که از تغییر استقبال می کنند، مناسب باشد. شما به کمک بیزینس کوچینگ می توانید اهدافی عالی تعریف کرده و عملکرد بهتری از خود به نمایش بگذارید.
بیزینس کوچینگ چه مزایایی دارد؟
با بیزنس کوچینگ می توانید اهداف خود را مشخص کرده و راه هایی برای دستیابی به آنها را پیدا کنید. از مهمترین عناصر بیزینس کوچینگ می توان به تشویق و انگیزه دادن اشاره داشت.
به کمک بیزینس کوچینگ چه کارهایی را می توانیم انجام دهیم؟
به کمک بیزینس کوچینگ می توانید نقشه راه موفقیت را طراحی و مناسب ترین افراد را انتخاب و استخدام کنید. علاوه بر آن می توانید محیطی ایده آل برای رشد و پیشرفت کارکنان فراهم کنید و باورهای محدود کننده را شناسایی و از خود دور کنید.
با استفاده از بیزینس کوچینگ امکان نوشتن یک برنامه استراتژیک و بهبود و ارتقاء مهارت های رهبری نیز وجود دارد.
برای دریافت مشاوره و ارتباط با ما
پیام خود را ارسال کنید.
مشاوره کسب و کار
با دکتر مجتبی برقبانی
شماره تماس : 09362445966
ایمیل : info@drbarghabani.com
سایت : https://drbarghabani.com
سایر خدمات
Facebook
Twitter
Youtube
Whatsapp
Instagram