19 روش توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان

توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان

توسعه کسب وکار در صنعت ساختمان امروزه می تواند از اهمیت بسیار بالایی برخوردار باشد، زیرا با افزایش نجومی قیمت مصالح و سایر متریال ها فروش و ساخت سازه های با کیفیت به یک چالش تبدیل شده است. بنابراین برای توسعه حوزه کاری خود بهتر است همه تخم‌مرغ ها را در یک سبد قرار ندهید، زیرا با این کار روند تولید و وضعیت اقتصادی بازار هر سمتی پیش رود شما می توانید وضعیت و جایگاه شغلی خود را حفظ کنید.

با وضعیتی که در حال حاضر کشور با آن رو به رو هست حتی با سابقه ترین و معتبرترین افراد در حوزه صنعت ساختمان را نیز تحت تاثیر قرار داده است. بنابراین بهترین تجربه در حوزه توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان آینده نگری، استفاده از مشاوران زبده و تحلیل آنی وضعیت بازار می باشد.

وقتی از الگوریتم های تحلیلی و آماری برای طراحی مسیر رشد و توسعه کسب و کار استفاده می کنیم، قطعا می توان استراتژی خاصی را طراحی کرد که کمترین ریسک و خطا را در بر خواهد داشت. همچنین در طول این مسیر شما می توانید سازه های با کیفیت بالا، دکوراسیون داخلی طبیعی و نمای جذاب یا کاربردی را برای مشتریان خود ایجاد نمایید.

چند نکته تاثیر گذار توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان

امروزه تدوین یک برنامه منسجم و مدون در کنار بهره مندی از مشاوران توسعه کسب‌ و کار برای هر تجارتی بسیار پر اهمیت است. چرا که برای امروزه توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان بر اساس وضعیت اقتصادی، فرهنگی و سیاسی جامعه بسیار ضروری می باشد.

اما آیا شما می دانید که برای توسعه کسب و کار خود باید از کجا شروع کنید یا چه مسیری را برای کسب موفقیت و دوری از ورشکستگی طی نمایید؟ در این بخش چند نکته در مورد توسعه کسب و کار بیان کرده ایم تا هر صاحب کسب و کاری با اجرایی کردن آن بتواند در مسیر پیشرفت خود گام های مهمی بردارد.

1.  اهداف رشد را سالانه تعریف کنید و ماهانه آنها را بررسی کنید.

اگر ندانید هدفتان چیست و دوست دارید در نهایت فعالیت اقتصادی یا تجاری خود را به کدام سمت و سو سوق دهید، بعد از مدت کوتاهی از ادامه مسیر منصرف خواهید شد و رسیدن به آرزوهای خود را بسیار سخت تصور می کنید.  بنابراین برای توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان مطمئن شوید که اهداف تجاری جدید قابل دستیابی را مشخص نموده اید که در مدت یک سال قسمتی از آن را توانسته اید پیاده کنید و تدوین استراتژی های مدیرتی و اجرای به صورت ماهانه بر روند کار خود نظارت می نماید.

2.  از تحلیل بازار هدف غافل نشوید.

آیا بازار مسکن در طی چند سال یا حتی ماه های اخیر دچار رکود شده یا احتمال رشد و  انقباض آن در طی روز های آتی وجود دارد؟ آیا اجرایی نمودن مقررات جدید دولتی تأثیر مثبت یا منفی بر ارائه خدمات شما و نوع بازخورد مشتری خواهد داشت؟ همه این سوالات در کنار مباحث مهم و کاربردی جزو نکاتی هستند که می توان با تحلیل بازار هدف به آنها پاسخ داد.

تحلیل بازار هدف به شما کمک می کند تا پارامترهای تاثیر گذار در انتخاب، فروش و خرید یا حتی رویکرد مشتری را پیدا کنید. همچنین با کمک این اطلاعات شما می توانید استراتژی روشن تری برای پیشرفت و رشد کسب و کار خود طراحی کنید که در کمترین زمان به سود دهی خواهد رسید.

3.  بهترین راه های ارتباطی با مشتریان خود را کشف کنید

امروزه شیوه های مختلف حضوری و مجازی برای برقرار ارتباط با افراد در سراسر دنیا وجود دارد که هر کدارم از ویژگی های خاص برخوردار هستند. بنابراین بسیار مهم است که در راستای پیشرف و رشد  کسب و کار خود بتوانید به بهترین شکل با مشتریان جدید و قدیمی خود ارتباط منسجمی برقرار نمایید.

در حال حاضر مشتریان هدف صنعت ساختمان مراجعه و ارتباط حضوری را ترجیح می دهند ولی دوست دارند روند فعالیت و نوع کار شما را به صورت آنلاین نیز دنبال کنند.

4.  تعریف بودجه مشخص برای بازاریابی غافل نشوید

هزینه بازاریابی برای رسیدن به جایگاه مورد نظر در بازار هدف بسیار ضروری است، زیرا اگر ندانلید محتوای بازاریابی هزینه داردو باید چه مسیری را طی کنید قظعا در مدت کوتاهی از ادامه فعالیت خود دست خواهید کشید.  شما باید بدانید که چگونه باید قابلیت خود را با تدوین یک بودجه مناسب برای رسیدن به اهداف ارزیابی خود معرفی کنید.

5.   مهارت های تخصصی خود را به مشتریان معرفی کنید.

برای توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان بهتر است از مهارت هایی که درآن زبده هستید  را به مشتریانتان معرفی کنید. اگر زمان، منابع، مهارت یا دانش خاصی ندارید باید در اسرع وقت هزینه ای را صرف کسب یک توانایی در حوزه فعالیت خود نمایید. بنابراین، تصمیم بگیرید که چه کارهایی را می توانید در داخل مجموعه خود به صورت حرفه ای انجام دهید و چه کارهای ضروری نیاز به برون سپاری دارند.

6.  برنامه ریزی کنید.

برنامه ریزی در همه جوانب زندگی افراد نقش موثر و کارآمدی را اجرا می کند یا به عبارت بهتر مسیر رشد توسعه همه افراد جامعه را هموار می نماید. بنابراین حتی کسب‌وکارهای کوچک باید برای انجام وظایف اصلی ، تدوین مسیر رشد  کسب‌وکار جدید خود باید برنامه ریزی منسجمی داشته باشند. برنامه ریزی به شما کمک می کند تا در برهه های زمانی  مهمترین پارامتر ها و فعالیت کاری خود را شناسایی نموده و وضعیت فعلی خود را به بهترین شکل درک کرده و مسیر خود را به درستی ترسیم کنید.

7.  روش بازاریابی فعالیت خود را در بازار تعیین کنید.

به عنوان مثال، اگر در یک منطقه خاص فعالیت می کنید و تصمیم دارید حوزه کاری خود را در مناطق دیگر نیز توسعه دهید بهتر است از شیوه های تبلیغاتی و بازاریابی استفاده نمایید. ارائه خدمات خاص، بازاریابی ایمیلی یا حتی تبلیغات برای دستیابی سریع به مخاطبان زیاد با هزینه کم می تواند روش سودمندی برای شما باشد.

اگر جزو مجموعه های شناخته شده هستید می توانید با برقراری تماس با مجموعه های تجاری مرتبط با حوزه کاری خود مثل نمایشگاه‌ها، مشاوران املاک و… گام های موثری در راستای توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان بردارید.

8.   مشاوره تخصصی دریافت کنید.

هیچ یک از مدیران مجموعه های تجاری نابغه نیستند و در همه امور تجاری و فعالیت های اقتصادی برابعاد مختلف تسلز ندارند. بنابراین این افراد برای رشد و توسعه حوزه کاری خود همواره  از هر گونه فعالیت های حمایتی استفاده می کنند. بهره مندی  از یک متخصص فروش و بازاریابی، یا مشاوران کسب و کار در صعنت ساختمان برای طراحی استراتژی یا اجرای شیوه های کاربردی اثر بسیار موثر بر بهبود روند توسعه مجموعه کاری شما خواهد داشت.

9.  عنوان یک متخصص درحوزه کاری خود شناخته شوید.

اگر در حیطه شغلی خود بتوانید به عنوان یک مجموعه زبده، حرفه ای و متخصص شناخته شوید می توانید به راحتی اعتماد مشتریان را به سوی خود جذب کنید. داشتن تخصص در حوزه کاری می تواند شما را به عنوان یک مجموعه معتبر معرفی کند.

10.  در گفتگوهای پیرامون حوزه تخصصی خود شرکت کنید.

شرکت در وبینار، سمینار و کنفرانس های تخصصی یا ایجاد فعالیت های تخصصی در لینکدین، توییتر و انجمن ها می تواند به شما کمک کند تا در بین همکاران خود شناخته شوید. به عنوان کسی که دوست دارید در مجامع علمی و حرفه ای شناخته شوید باید زمان حضور خود را در این مجمامع مدیریت کنید. حضور در این محافل کمک می کند تا مهارت های خود را به افرادی که ممکن است به خدمات شما نیاز داشته باشند توصیه شده و معرفی شوید.

11. روی وب سایت خود کار کنید.

بسیاری از مجموعه امروزه برای برقراری تعامل بهتر در طول 24 ساعت شبانه روز اقدام به طراحی سایت در طی چندین سال اخیر نموده اند. امروزه فن آوری نه تنها توانسته سلیقه یا ذائقه مخاطبان را تغییر داده ، بلکه اطلاعات به روزی را در اختیار همگان قرار داده است. آیا وب سایت شما اکنون برای توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان مناسب است یا به نظر می رسد یک سایت خسته کننده مبتنی بر طراحی کرده اید که به سادگی اطلاعات اولیه در مورد خدمات شما به مشتریان ارائه می دهد؟

12.  از شبکه های اجتماعی غافل نشوید

رسانه های اجتماعی یک تغییر اساسی در نحوه برقراری ارتباط اجتماعی و تجاری ایجاد کرده است، نبابراین مدیران جوان‌تر هنگامی که  وارد محل کار می شوند انتظار دارند در پلتفرم‌های مختلف نه فقط از طریق ایمیل و وب‌سایت با همکاران و مشتریان مجموعه مشارکت داشته باشند. شما باید در این عرصه بازی کنید وگرنه از فهرست نهایی جستجو و بالقوه تامین کنندگان ناپدید خواهید شد.

13.  مشاور باشید نه فروشنده.

هیچ خریداری دوست ندارد صرفا به او نگاه مشتری نگاه کنید که شبیه عابر بانک که از آن پول دریافت خواهید نگاه شود. تکنیک های قدیمی فروش مدت هاست که از بین رفته اند، زیرا خدمات با کیفیت و فروش بالاتر، باید آماده باشید که مشاوره خوبی بدهید حتی اگر به معنای عدم فروش در آن زمان باشد. سرقفلی و توصیه های مشاوره ای دارای ارزش بلند مدت بیشتری نسبت به سود فروش کوتاه مدت دارند و راه حل مناسبی برای مشتری و جذب مخاطبان است.

14.  هر روز کاری مرتبط با کسب و کار جدید انجام دهید.

اطمینان حاصل کنید که همکاران شما نیز بر روی تلاش برای رشد و توسعه کسب و مار در صنعت ساختمان تمرکز می کنند. انجام یک کار کوچک به سادگی تماس با مشتری یا نوشتن یک وبلاگ یا ارسال ایمیل در طول یک برهه زمانی اگر  به یک روند منظم تبدیل شود می تواند تجارت جدید و رویکرد کاری شما را شکوفا کند.

15.  به محتوا فکر کنید نه تبلیغات.

محتوا چیزی است که مشتریان را به وب سایت شما جذب می کند، بنابراین انتشار یک مقاله یا اخبار مختلف در در فضای آنلاین می تواند  آنها را در خبرنامه های شما درگیر کرده و آنها را تشویق کند تا شما را دنبال کنند. در این حال مشتریان اطلاعات شما را به اشتراک می گذارند و مجموعه شما را به دیگران توصیه می کنند بنابراین، به جای تمرکز بر روی پیام‌های فروش پخش بهتر است بیشتر روی انتقال دانش جذاب تمرکز کنید.

16. به روز باشید.

سرعت تغییرات، به خصوص در فضای آنلاین در عصر حاضر بسیار زیاد است، باید مطمئن شوید که با پیشرفت‌ها های حوزه کاری خود هم گام شوید. ضبط یک ویدیوی ساده یا حتی یک پادکست به شما کمک می کند تا در مسیر رشد و توسعه سرعت بگیرید و در حالت ایده‌آل از رقبا جلوتر بیفتید. استفاده از این ابزار های ساده همیشه  ارزان قیمت یا خیلی وقت گیر نیستند ولی بهتر است برای  انجام آنها  می دهند از سئو پشتیبانی استفاده کنید.

17.  دریابید که چه کسانی قبل از شما به مشتریان شما دسترسی دارند.

بهتر است با مجموعه های تأثیرگذار در حوزه کاری خود ارتباط دوستانه ای برقرار کنید و از روش های استراتژیک آنها استفاده نمایید.  این افراد با دانش و مهارتی که در حوزه کاری خود دارند می توانند در کمترین زمان ممکن با مشتریان مختلف تعامل کنید. بنابراین استفاده از منافع متقابل مشارکت دوستانه شما با این مجموعه ها می تواند برای هر دو طرف ارزشمند باشد.

18.  شبکه سازی کنید

اگر چه شبکه سازی به معنای کاربردی در بین مردم و مدیران مجموعه های مختلف تجاری به خوبی جا نیفتاده است. اما هنگامی که یک سرویس تخصصی ارائه می دهید استفاده از ایده  شبکه در حوزه های مختلف کاری می تواند یک طرح اجرایی عالی باشد. «شبکه‌سازی» را می‌توان در تعدادی از بخش های توسعه فعالیت کاری همچون ایجاد شبکه سنتی چهره به چهره، فروش تلفنی، بازاریابی تلفنی، ایجاد صفحه لینکدین و… اعمال کرد.

19 راه برای توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان

19. ناامید نشوید

همانطور که قبلا اشاره کردم، توسعه کسب و کار یک کار روزانه نیست و ایجاد تغییرات و تحولات اساسی یک شبه اتفاق نمی افتد. بنابراین برای پیاده سازی ایده های خود ب باید روی آن تمرکز کنید و قسمتی از روند توسعه را در برنامه روزانه خود بگنجانید. زیرا نا امید نشدن دو دنبال کردن اهداف در طول روز های متمادی نشان از  آینده نگری شما است و اطمینان از داشتن یک خط لوله ثابت از سرنخ ها از کانال های مختلف می باشد.

کلام آخر

چالش‌هایی که ما در مسیر توسعه  کسب‌وکار در صعنت ساختمان طی  18 سال گذشته پیدا کرده‌ایم، بیرون آوردن تخصص از کسب‌وکار و اجرایی کردن آنها از روی کاغذ است. بنابراین مشاوران کسب و کار می توانند به شما کمک کنند تا ایده ها و طرح محتوای خود را مطابق نیاز های بازار بسنجند و میزان موفقیت آن را برای شما تشریح کنند.

اگر بتوانید در برنامه توسعه کسب و کار در صنعت ساختمان برنامه خود  تمام لیست خدمات، برنامه ها و مشکلاتی را که حل کرده اید به صورت کوتاه یادداشت کنید می توانید با خیال راحت ایده ها و اهدافی که در ذهن دارید را تجزیه تحلیل کنید.  اگر بتوانید از یک استراتژی بازاریابی محتوای موثر برای پیشبرد اهداف خود استفاده نمایید قطعا درک بهتری از بازار هدف خود خواهید داشت و نتایج نهایی به دست می آورید.

 

Rate this post