12 توصیه در بازاریابی در صنعت ساختمان

بازاریابی در صنعت ساختمان

تبلیغات و بازاریابی

بازاریابی در صنعت ساختمان در دنیای کسب وکار کنونی، تبلیغات و بازاریابی یکی از شیوه های بسیار مطرح در افزایش فروش شرکت ها و فروشگاه ها می باشد. هزینه برای تبلیغات و بازاریابی نوعی سرمایه گذاری برای آینده به منظور کسب درآمد بیشتر محسوب می گردد. برخی از شرکت ها بیشتر درآمد از هزینه های خود را صرف تبلیغات محصول خود می کنند، محصولی که برای فروش بیشتر برای مردم شناخته شود و با معرفی خوب بتواند روح و روان مشتری را تسخیر نماید می تواند به خوبی در بازار بفروش رود.

شرکت های ارائه کننده خدمات مهندسی تبلیغات و بازاریابی به امر تبلیغات که می تواند از راه های مختلف نظیر سایت ها، تبلیغات اینترنتی تیزرهای تبلیغاتی، بیلبوردها، نشریات و مجله، هدایای یادآوردنده پیشبردی و… می باشد، توجه جدی نمایند تا فروش بیشتری داشته باشند.

در فرآیند بازاریابی پروژه در صنعت ساختمان، با در نظر گرفتن کلیه ابعاد صنعت، موضوعات متفاوتی از کلی ترین تا جزئی ترین موارد موردبررسی قرارگرفته و اثر آن ها بر روی نتیجه نهائی تحلیل خواهد شد. به دلیل اینکه فرآیند بازاریابی و فروش یک فرآیند بلندمدت و جامع است که تمامی متغیرهای مؤثر را در نظر می گیرد، برای ترسیم این فرآیند از الگویی مطابق با الگوی مدیریت استراتژیک جامع استفاده شده است. داشتن دید استراتژیک و بلندمدت نسبت به انجام پروژه درجه اطمینان انجام موفقت آمیز پروژه را افزایش و ریسک را کاهش می دهد.

بازاریابی صنعت ساختمان به منظور افزایش فروش شرکت ها می باشد. برخی از شرکت ها حتی بیش از ۷۰% از هزینه های خود را صرف بازاریابی و تبلیغات محصولات و خدمات خود می کنند. زمانی که محصولی میان افراد جامعه شناخته شود و با معرفی خوب نیاز مشتری را برطرف کند، به خوبی می تواند در بازار رقابتی فروش رود. شرکت های ارائه دهنده خدمات به مشتریان می توانند به کمک بازاریابی از راه های مختلف نظیر ایجاد وب سایت، بازاریابی اینترنتی، تیزرهای تبلیغاتی، بنر، نشریات و جراید، هدایای یادآوردنده پیشبردی و …. فروش بیشتری داشته باشند.

Maintaining-Goodwill-for-Construction-Companies

Maintaining-Goodwill-for-Construction-Companies

چرا بازاریابی در صنعت ساختمان مهم است؟

این روزها مشتریان مخصوصاً از طبقات مالی و اجتماعی بالا، بسیار دقیق و هوشمندانه تصمیم می گیرند و به دنبال سازه هایی هستند که یک سازنده معتبر ساخته باشد و خرید ساختمان از یک شرکت برند برای آن ها اهمیت زیادی دارد. همین امر باعث شده که بازاریابی در صنعت ساختمان به جزئی از فرآیند فروش سازه افزوده شود و شرایط فروش با سال های گذشته و فروش سنتی فاصله بگیرد.

در فرایند بازاریابی در صنعت ساختمان، ضمن در نظر داشتن تمامی ابعاد این صنعت عظیم و گسترده، موضوعات متنوعی از کلی ترین مورد گرفته تا جزئی ترین آنان بررسی شده و میزان تأثیرگذاری آن ها بر نتیجه نهایی مورد تجزیه وتحلیل قرار می گیرد. با توجه به اینکه به طورکلی بازاریابی موضوعی است که باید به عنوان یک فرایند درازمدت در نظر گرفته شود، لازم است در طراحی آن دوراندیشی و افق های دور مدنظر قرارگرفته شوند. در ادامه برخی از مهم ترین نکات بازاریابی در صنعت ساختمان معرفی شده و هرکدام به طور کامل شرح داده می شوند.

12توصیه مهم در بازاریابی صنعت ساختمان را مد نظر قرار دهید:

۱-مخاطب خاص و اقشار مربوط در این زمینه را هدف قرار دهید

تبلیغات باید برای مخاطبین بازار در یک زمینه خاص (صنعت ساختمان، آموزشی و …) باشد. بزرگترین اشتباه در بازاریابی این است که بدون اینکه نوع مخاطب در نظر گرفته شود تبلیغات بصورت گسترده انجام شود. همیشه این سوال را مدنظر داشته باشید چه نوع مشتری را می‌خواهید جذب کنید و بعد با‌‌ همان استراتژیک رایج به مخاطبین خاص تبلیغات را انجام دهید.

۲-ارائه خدمات و تسهیلات جانبی محصولات را برای مشتریان بازگو کنید

یکی از راه های تبلیغات موثر، معرفی تسهیلات و امتیازات خرید و استفاده از خدمات و سرویس شرکت شما می‌باشد. این مقوله رقابت را در بین رقیبان به نفع شما رقم می‌زند. گرچه تبلیغات با حجم بالا یک مزیت محسوب می‌شود، تا زمانی که تسهیلات و امتیازهای جانبی ارائه ندهید در ذهن مخاطب و مشتری مورد نظرتان به حد لازم رسوخ نکرده‌اید.

۳-در حوزه بازاریابی صنعت ساختمان می توانید لوگو طراحی کنید

بسیاری از محصولات یا برندها مانند مک دونالد را به راحتی از روی تصاویر بنرها می‌توان تشخیص داد. اگر زمینه فعالیت شما کوچک ‌تر است، در نظر داشته باشید که برای خود لوگو تبلیغاتی طراحی کنید و از آن استفاده کنید. بدین شکل اثری مشابه را در ذهن مشتری باقی خواهد گذاشت. به نمایش گذاشتن یک تصویر آن هم به صورت مداوم و طولانی مدت چه در سایت های تبلیغاتی، چه در بیلبورد‌ها و چه در فضاهای تبلیغاتی کوچک‌ تر حتماً به ذهن مشتری حس اطمینان به ارمغان می آورد.

۴-برای افزایش فروش در آینده سرمایه گذاری کنید

روش مختلفی وجود دارند که می‌توانید پول را سرمایه گذاری کنید؛ اما اشتباه نکنید صرف هزینه برای بازاریابی و تبلیغات حیطه خوبی برای پس انداز کردن پول نیست بلکه باید آن را خرج کنید. در بازاریابی صنعت ساختمان ممکن است تبلیغات هدفمند نسبت به شیوه سنتی تبلیغات خرج بیشتری برای شما ایجاد کند، اما بی شک مطمئن باشید که سود متقابل را به شما باز می‌گرداند.

۵-نوع بازاریابی و تبلیغات بسیار مهم است

وب سایت، کانال تلویزیونی و رادیویی، مجلات و نشریات مورد علاقه شما حتماً و لزوماً مورد علاقه مخاطب و مشتری شما نیست. در مورد علاقه های احتمالی مخاطب خاص خود تحقیق کنید، مطالعه کنید و از سلیقه شخصی خودتان در انتخاب راه های تبلیغاتی اجتناب کنید. هدف شما فقط ارتباط برقرار کردن با مشتری به نحوی که مطابق با سلیقه مشتریان باشد است، نه به نحوی که شما می‌پسندید.

۶-بی فکر، بودجه تان را صرف تبلیغات و بازاریابی نکنید

اگر بطور مثال ماهی ۱۰۰ دلار بودجه برای تبلیغات در نظر گرفته اید، روی کاغذ به درست حساب کنید. اما در واقعیت شرایطی مانند دوره ای بودن محصولات و زمان های رکود در بازار را مد نظر داشته باشید تا از ضرر احتمالی جلوگیری شود.

۷-گوناگونی در تبلیغات در بازاریابی صنعت ساختمان

صاحبان شرکت ها بعد از پیدا کردن مکانی برای تبلیغات که کاملاً برگشت هزینه های صرف شده را همراه دارد، دست از گشتن برای پیدا کردن بازارهای دیگر می‌کشند. می توانید رسانه‌ها و وسایل ارتباطی گوناگونی را انتخاب کنید و هرچند وقت یک بار تغییر و تفاوت ایجاد کنید، چه در بودجه تبلیغاتی خودتان و چه در پیدا کردن بازار هدف جدید‌تر.

۸-به دنبال ارائه خدمات و سرویس همه پسند نباشید

خدمات یا محصولی که مورد پسند همه افراد باشد وجود ندارد. تلاش برای گسترش تبلیغات و بازاریابی در میان مخاطبین متفاوت به منظور افزایش فروش، برای فعالیت های بازرگانی کوچک اصلاً مناسب نیست. به جای همه گیر شدن سعی کنید فقط در بازار هدف خودتان کامل و بی‌نظیر باشید.

۹-خدمات تبلیغاتی خود را از قبل امتحان کنید

قبل از هر کاری با خود بیاندیشید: آیا افراد متوجه می‌شوند هدفتان چیست و چه پیغامی را از طریق این تبلیغات به مشتریان می رسانید و آیا همه ی ببیندگان پیغام یکسانی از تبلیغ دریافت می‌کنند؟ اگرپاسخ خیر است، سعی کنید مدل و شعار تبلیغاتی خود را واضح‌ تر و گویا ‌تر بیان کنید. برای ارزیابی مدل‌های تبلیغاتی، حتی برگه‌های نظر خواهی‌های روان‌شناسی وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. می توانید در بازاریابی صنعت ساختمان نیز از این امر کمک بگیرید.

۱۰-بر تبلیغات‌تان در بازاریابی صنعت ساختمان نظارت داشته باشید

کار ساده ایست که بدانید مشتریانتان از چه طریقی با شرکت شما آشنا شده‌اند. حتی خیلی از کارآفرینان این کار را نمی‌کنند و در عوض به دنبال پیدا کردن المان یا فاکتورهای جذابی هستند که در تبلیغات باعث جذب مشتری بشود و یا این که چه شرکت تبلیغاتی با فاکتورهای سودآورتری محصول شما را به نحو برجسته تری به نمایش می‌گذارد.

۱۱-درک اینکه مشتری با پای خودش نمی آید

مشتری هیچگاه خودش با پای خودش وارد محل كار شما نمی شود. شما باید دنبال او بگردید و هرگز به انتظار ننشینید و از هر دریچه ای برای دست یافتن به مشتری استفاده نمایید.

۱۲-در بازاریابی صنعت ساختمان می توانید به اطلاعات تماس مشتریان از طریق سرچ دست پیدا کنید

یكی از راه های رسیدن به مشتریان و شناسایی آنها، دستیابی به اطلاعات تماس آن ها از طریق اینترنت است كه می تواند به تدریج به ایجاد یک پایگاه داده ها از ایمیل ها و اطلاعات تماس دیگران منجر شود. البته به یاد داشته باشید ارسال ایمیل ناخواسته هم تبعاتی دارد. فراموش نکنید که اینترنت ابزاری است که زندگی ما را بیش از این از حضور خودش متاثر خواهد ساخت.

سخن پایانی

در این مطلب انواع روش های بازاریابی در صنعت ساختمان را به شما معرفی کردیم. دیگر آن زمان که یک ساختمان ساخته می شد و به راحتی به فروش می رسید سپری شده است و این روزها مخصوصاً در مناطق اعیان نشین، یک شرکت ساختمانی بدون برند سازی مناسب قادر به فروش موفق پروژه خود نخواهد بود.

در این راستا بهتر است از روش های روز دنیا مثل بازاریابی دیجیتال نیز بهره ببرید و آیتم های برند سازی را اعم از لوگو، وب سایت، انتخاب نام مناسب برای شرکت و ساختمان هایی که می سازید و موارد مشابه، رعایت کنید. امیدواریم این مطلب به شما کمک کرده باشد تا مؤثرترین روش های بازاریابی ساختمان را فراگرفته و از آن ها استفاده کنید.

مشاوره به سبک دکتر مجتبی برقبانی

دکتر مجتبی برقبانی نگاه متفاوتی نسبت به کسب و کارها دارد.

برای دریافت مشاوره و ارتباط با ما پیام خود را ارسال کنید.

 

مشاوره کسب و کار

با دکتر مجتبی برقبانی

شماره تماس : 09122445966

ایمیل : info@drbarghabani.com

Rate this post