این روز ها مثل سابق نیست که هر محلی یک قصابی سنتی داشته باشد، این روزها حتی گوشت و مرغ هم اسم دارند و هر کدام با یک برند خاص به بازار عرضه می شوند، اگر تولید کننده هستید یا مغازه پروتئینی دارد برای برند شدنتان باید از مشاوره در زمینه برندینگ در صنعت پروتئین راهنمایی بگیرید.
آنچه خواهید خواند:
برندینگ در صنعت پروتئین چیست؟
تا برند نباشیم دیده نخواهیم شد! این اصل با کسی تعارف و شوخی ندارد. تصویر آینده، به شما کمک خواهد کرد تا تعریفی از خود در ذهن مخاطب به جای بگذارید که: – درست باشد – باورپذیر باشد – منحصربهفرد باشد.
برندسازی تنها سروشکل ظاهری و لحن دادن به برند نیست. برندسازی شامل تمامی فعالیتهای استراتژیکیست که شما برای ایجاد یک احساس واحد در ذهن و دل مخاطبان خود انجام میدهید؛ احساسی که به «برند» شما دارند. برنامهی برندسازی اصولاً در راستای استراتژی بازاریابی هر کسبوکار تدوین و اجرا میشود.
بیشتر بخوانید راه اندازی خط تولید
چگونه فروش خود را بالا ببریم؟
طبق صحبت های بالا یکی از مهمترین کارهای شما در راه اندازی مغازه پروتئینی بالا بردن فروش و کسب دخل های سنگین در آخر شب است که در این حالت است که شما عاشق کارتان خواهید شد و از نظر شما شغل فروش مواد پروتئینی بهترین شغل خواهد بود.
اما چه کنیم که فروشمان بالا رود، برای بالا بردن فروش خود خلاق باشید و به راه های جذب مشتری فکر کنید من چند مورد را برای شما معرفی میکنیم اما به این موارد بسنده نکنید و با توجه به شرایط مکانی خود ایده های بیشتری را امتحان نمایید.
۱_ به ظاهر مغازه برسید
طبق گفته بالا تا میتوانید به آراستگی خود و مغازه پروتئینی خود برسید و سعی کنید همواره
- مغازه مرتب چیده شود
- نور مناسبی داشته باشد
- از تابلو تبلیغاتی مناسب استفاده نمایید
- لباس های تمیز و حتی المقدور روپوش سفید بپوشید
۲_ تبلیغات را جدی بگیرید
در ابتدای راه اندازی مغازه پروتئینی طوری عمل کنید که اهالی منطقه حضور شما در آنجا را متوجه شوند، میتوانید تعدادی تراکت و پوستر نیز برای این کار اختصاص دهید.
سعی نمایید در این تراکت ها مزیت های خود را بازگو نمایید و طوری باشد که مردم ترغیب به خرید از شما شوند.
۳_ بازاریابی را فراموش نکنید
حتما و حتما مقداری از زمان خود را برای بازاریابی اختصاص دهید، به فست فود های دور و نزدیک بروید و کسب و کار خود را معرفی نمایید و سعی نمایید که آنها را قانع به خرید از سوپر پروتئینی خود کنید.
۴_ اجناس خود را تکمیل کنید
لیست اقلام پروتئینی خود را با توجه به نیاز مشتری ها تکمیل کنید و اجازه ندهید که مشتری دست خالی از مغازه شما بیرون برود.
با راه اندازی مغازه پروتئینی متوجه خواهید شدکه بخشی از مشتری های شما محصولاتی غیر از سوسیس کالباس و مواد پروتئینی میخواهند مانند
- خیارشور
- نان باگت
- انواع نوشیدنی
- انواع سس، روغن و ..
به راحتی میتوانید از این محصولات نیز در کسب و کار خودتان داشته باشید چرا که فروش خوبی را برای شما به ارمغان می آورد.
۵- فضای مجازی
حتما در فضای مجازی مانند اینستاگرام برای خود پیج داشته باشید و مشتری ها خود را ترغیب نمایید که در آن عضو شوند و اطلاعات و محتوا مفید در آن بارگذاری نمایید و فعال باشید و متوجه خواهید شد که چقدر برای شما سودآور خواهد بود.
مثلا در کلیپ زیر مشاهده میکنید که یک سوپر پروتئینی با دعوت از یک بلاگر معروف و تبلیغات در فضای مجازی چگونه برند خود را بین مردم جا می اندازد.
۶- طرح های تشویقی
برای جذب بیشتر مشتری طرح های تشویقی قرار دهید و محصولات مختلف را با مقدار تخفیف عرضه کنید. این تخفیف را به اطلاع مشتری های خود برسانید چه با زدن پوستر و بنر پشت شیشه و چه با گذاشتن پست در پیج فروشگاه مواد پروتئینی خود.
طرح های تشویقی را میتوانید برای محصولاتی که سود بیشتری دارند و یا تاریخ انقضای آنها مقدار زیادی نیست و موجودی انبار شما در آن محصول بالاست قرار دهید.
می دانید برای داشتن برند پروتئین و فعالیت در این زمینه چه مراحل قانونی ای را باید طی کنید؟ قطعا ابتدا باید مدارک لازم را آماده کنید. در ادامه مهم ترین موارد درباره ثبت برند پروتئین را خواهیم نوشت.
ثبت برند پروتئینی
اکنون که در حال خواندن این مطلب هستید احتمالا در زمنیه تولید و یا فروش مواد پروتئینی مشغول به کار هستید. شاید هم در حال تحقیق برای شروع کسب و کارتان در این زمینه می باشید. یکی از مهم ترین کارهایی که برای داشتن یک شغل موفق باید انجام بدهید این است که برند خودتان را در همان زمینه به ثبت برسانید.
با توجه به مصرف بالای مواد پروتئینی طبیعی است که می توانید سودآوری خوبی در تولید و فروش آن داشته باشید. داشتن برند باعث می شود محصولات پروتئینی شما متمایز شده و در نتیجه فعالیت موفق تری داشته باشید.
وقتی برندتان را به ثبت می رسانید باید به موارد زیادی توجه کنید. برند پروتئینی شما باید در طبقه مخصوص به خود ثبت شود.
مزایای داشتن برند پروتئینی
- وقتی برند پروتئینی خود را ثبت کنید دیگر همکاران و رقبا نمی توانند از نام تجاری شما سوء استفاده کنند. دقت کنید که در صورت نداشتن برند ممکن است گاهی بدون قصد و غرض قبلی هم چنین اتفاقی بیافتد اما وقتی برند ثبت می شود همه چیز طبق قانون پیش رفته و هیچ مشابهت یا تکراری به وجود نخواهد آمد.
- در صورتی که برند پروتئینی تان در معاهدات بین المللی ثبت شود از اثرات مخرب تحریم ها دور هستید.
- برند پروتئین شما خودش اهمیت زیادی دارد. در صورتی که هر زمان و به هر دلیلی نخواهید در این زمینه فعالیت کنید، می توانید برند خود را با قیمت خوبی بفروشید. دقت کنید که میزان ارزش برند شما به میزان فعالیت های تخصصی که بر روی آن انجام داده اید بستگی خواهد داشت.
- می توانید تبلیغات گسترده ای برای فروش مواد پروتئینی خود داشته بایشد.
- امکان استفاده از وام و تسهیلات بانکی را خواهید داشت.
- و بسیاری موارد دیگر
مدارک لازم برای برند پروتئینی
برای این که برندتان را به ثبت برسانید باید مدارک لازم را آماده کنید. بسته به این که شخص حقیقی یا حقوقی هستید این مدارک می تواند متفاوت باشد.
- اشخاص حقیقی باید کپی شناسنامه و کارت ملی ارائه دهند. ثنا داشته باشند و سیم کارت به نام خود
- اشخاص حقوقی علاوه بر ارائه مدارک شناسایی اعضاء و صاحبان امضاء باید آخرین روزنامه رسمی شرکت را هم ارائه دهند.
- اگر وکیل یا نماینده قانونی در حال پیگیری امور است باید مدارک لازم را ارائه دهند.
- لازم است شماره تلفنی به نام صاحب برند داشته باشید.
- داشتن یک پروانه فعالیت در حوزه مواد پروتئینی
مراحل لازم برای داشتن برند پروتئینی
- برای نام برند پروتئینی خود تا چه حد فکر کرده اید؟ لازم است استعلام لازم برای این مورد را بگیرید تا مشخص شود که نام انتخابی شما قابل ثبت هست یا خیر. در صورتی که این نام و یا نام های تا حد زیادی مشابه با آن قبلا ثبت شده باشد شما نمی توانید آن را برای برندتان ثبت نمایید.
- اکنون باید تمامی مدارک مورد نیاز را تهیه نمایید
- در این مرحله باید اظهارنامه برند پروتئینی را تکمیل کنید. دقت کنید که تکمیل اظهارنامه یک کار تخصصی است و باید با نظر متخصصان انجام شود.
- اظهارنامه را تکمیل کنید. دقت کنید که تکمیل اظهارنامه مهم است و باید با توجه به شرایط انجام شود. پیشنهاد می کنیم برای این مورد با کارشناسان ما مشورت نمایید.
- وقتی پرونده تان تکمیل و ارسال شود در نوبت بررسی قرار می گیرد. در این بررسی ها 3 کارشناس و در نهایت هم رئیس اداره پرونده شما را بررسی می کنند. اگر مشکلی در مسیر به ثبت رسیدن برند شما وجود نداشته باشد سامانه این موضوع را به شما اطلاع می دهد. پس از آن باید به صورت حضوری به اداره مالکیت معنوی مراجعه نموده و پرونده فیزیکی تان را تشکیل دهید. همچنین پرداخت هزینه های لازم بر عهده شما خواهد بود. هزینه 2 نوبت روزنامه رسمی و نیز هزینه های حق ثبت را باید پرداخت نمایید.
- آخرین مرحله هم مراجعه حضوری به اداره مالکیت معنوی است. اکنون می توانید گواهی برند پروتئینی خود را دریافت کنید.
- مشاوره برندینگ به سبک دکتر مجتبی برقبانی
دکتر مجتبی برقبانی نگاه متفاوتی نسبت به کسب و کارها دارد.
برای دریافت مشاوره و ارتباط با ما پیام خود را ارسال کنید.
شماره تماس : 09122445966
ایمیل : info@drbarghabani.com